Voorbeeld Erik (21 jaar)

Mijn jeugd was heerlijk. Ik kende geen zorgen. Op school ging het ook allemaal prima. Op mijn sloffen heb ik het atheneum gedaan. Daarna begon de sores een beetje. Ik wist niet of ik naar het conservatorium zou gaan om mijn saxofoonspel te verfijnen, naar de sportacademie, medicijnen of bedrijfseconomie zou gaan studeren. Mijn talenten zijn veelzijdig.
Tot vorig jaar ben ik twee keer gewisseld. Via allerlei testen op de universiteit werd mij geadviseerd naar het HBO te gaan, want het zou mij aan de discipline ontbreken om op de universiteit te kunnen blijven. Welke studie daar dan...ik kreeg 5 adviezen. Net zo breed als mijn talenten. Kortom, niks opgeschoten.

Via via ben ik bij Spectrum Coaching terecht gekomen. Mijn ouders waren al lang blij dat ik mogelijk iemand gevonden had die mij zou kunnen helpen. Anne Marie heeft het in een hele korte tijd voor elkaar gekregen dat ik zelf hard aan de slag ben gegaan. Ik heb ontdekt waar mijn hart ligt, waarom ik tot nu toe zo heb lopen zwalken en wat ik eraan wil doen om dit te veranderen.

Ik ben een jaar geleden begonnen aan het conservatorium en ga als een speer! Ik geniet weer van alles wat ik doe en weet zeker dat dit is wat ik echt wil!