Wie is je coach?

Anne Marie van Tuyll (1955)

Zij heeft jarenlange ervaring in het werken met en begeleiden van jongeren, o.a. in een orthopedagogisch behandelingshuis. Daarna maakte zij gedurende tien jaar deel uit van het managementteam van een instelling voor kinderopvang. Zij was verantwoordelijk voor het gastouderbureau en het kwaliteitssysteem.
Anne Marie is in het bezit van een HBO diploma. Zij heeft daarna de post-doctorale psychologie studie tot ZKM Consultant afgerond bij de Stichting Waarderingstheorie en Zelfkonfrontatiemethode van Prof. Dr. Hubert J.M. Hermans en is inmiddels al tien jaar succesvol werkzaam als zelfstandig ZKM consultant®.

Anne Marie:
"Wat mij motiveert is de verwondering van de eigen ontdekkingen. Ik zie letterlijk mensen veranderen. Een andere gezichtsuitdrukking en uitstraling krijgen! In een hele korte tijd wordt er zoveel inzichtelijk, nemen mijn klanten enorm belangrijke stappen en maken een prachtige ontwikkeling door. Ik ervaar het als een cadeautje van het leven om deelgenoot te zijn van zo'n geweldig proces! Een proces dat ik iedereen gun".

Neem contact op